News

ATELIER DE CREATIE

ATELIER DE CREATIE

SC RAV DESIGN & CONSULTING SRL-D, companie care detine si administreaza brand-ul Fuyor pune la dispozitia clientilor sai serivicii de personalizare textile si materiale promotionale prin transfer serigrafic si tranfer termic la temperaturi inalte folosind vopseluri speciale de tip plastisol, menite sa ofere un produs finit de o calitate superioara.
Pana in prezent am fost angajati cu succes de nume precum: Kinder, Kent, Sunwaves, Prescription, Depriwear, ImproVcomedy, Smart Project, SnowFest, Prescription, Pudgga, Fire si altii, care ne sunt in continuare colaboratori si pentru care rezultatul generat de parteneriatul cu noi a fost apreciat si in cele din urma caracterizandu-ne ca fiind prompti, ingeniosi, responsabili si eficienti.

Profesionalismul este doar o alta eticheta...


Fie ca va doriti propriul brand de tricouri sau pur si simplu aveti nevoie de a materiale promotionale personalizate, experienta care sta la baza activitati noastre cu siguranta ne va fi de ajutor pentru a putea  transcrie ideile dumneavoastra. 
Posibilitatile sunt nelimitate, fie ca este vorba de uniforme pentru bucatari, tricouri pentru barmani, echipamente sportive sau echipamente de protectie, noi avem solutia. 

VA ASTEPTAM 
INFO@FUYOR.COM