Livrare gratuită la comenzi mai mari de 249 RON.

Dacă au trecut 15 de zile de la cumpărarea dvs., din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru un retur, produsul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare pe care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Elemente suplimentare nereturnabile:
Carduri cadou
Pentru a vă completa returnarea, avem nevoie de o chitanță sau de o dovadă a achiziției.

Vă rugăm să nu trimiteți achiziția înapoi daca:

Există anumite situații în care se acordă numai rambursări parțiale (dacă este cazul)
Orice produs care nu este în starea inițială, este deteriorat sau lipsesc părți din motive care nu se datorează erorii noastre
Orice element returnat mai mult de 15 de zile după livrare

Rambursări (dacă este cazul)
Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul dvs. returnat. De asemenea, vă vom notifica aprobarea sau respingerea rambursării.
Dacă sunteți aprobat, rambursarea va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei inițiale de plată, într-un anumit număr de zile.

Rambursări întârziate sau lipsă (dacă este cazul)
Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi contul bancar.
Apoi, contactați compania dvs. de carduri de credit, poate dura ceva timp înainte ca rambursarea să fie înregistrată oficial.
Apoi contactați banca. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie înregistrată.
Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit încă rambursarea, vă rugăm să ne contactați la fuyorart@gmail.com
Articole de vânzare (dacă este cazul)
Numai articolele cu preț regulat pot fi rambursate, din păcate articolele reduse nu pot fi rambursate.

Schimburi (dacă este cazul)

Înlocuim numai articolele dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să faceți schimb pentru același articol, trimiteți-ne un e-mail la fuyorart@gmail.com și trimiteți articolul la: Calea Dudesti 140, Et 1, Sector. 3 Bucuresti RO 031087.

Cadouri
Dacă articolul a fost marcat ca si cadou atunci când a fost cumpărat și expediat direct la dvs., veți primi un credit cadou pentru valoarea returnării dvs. După primirea elementului returnat, vă va fi trimis un certificat de cadou.

Dacă articolul nu a fost marcat ca un cadou când a fost cumpărat sau dacă dăruitorul a primit comanda livrată pentru a vă da mai târziu, vom trimite o rambursare donatorului de daruri și el va afla despre întoarcerea ta.

Livrare
Pentru a returna produsul, trebuie să expediați produsul dvs. la: Calea Dudesti 140, Et 1, Sector. 3 Bucuresti RO 031087

Veți fi responsabil pentru plata pentru propriile costuri de expediere pentru returnarea produsului dvs. Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul returnării de transport va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, timpul care poate dura pentru ca produsul dvs. schimbat să vă ajungă la dvs. poate varia.

×

Cart